03 august 2007

australian rock


tak til Klaus, Henrik og Capac for sommerfuglevingebasken. således fik vi lige demonstreret kaosteori på mikroplan.

en lille triffidesludder har medført, at jeg nu sidder og hopper med hovedtelefoner på og taster i takt til mine fødders trommen og skuldrenes vrikken, mens Harrestrup holder sig for ørerne.

UUUUUHUUUUHUUUUUUUUUUUUU!

tryk her.

hilsen
Regitze 24 år.

to be played at maximum volume.

8 kommentarer:

capac sagde ...

he!

Sifka sagde ...

Interessant, kendte det ikke, men det var fedt.

Jeg ved du nyder ferien, fortsæt endelig og forresten endnu engang tak for dejlige kinesiske eventyr.

Sifka sagde ...

Kære Regitze. Jeg har sendt en pris videre til dig. Se min side:)

Anonym sagde ...

Jahh,- det var sgu' en OK bil sådan en Hiace,- lidt ligesom 80'ernes folkevognsrugbrød. Jeg husker godt the triffids,- hvem husker filmen "the day of the triffids"?

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Day_of_the_Triffids

Fantastisk film med omkringfarende "morris mascot'er" forklædt som menneskeædende vildtvoksende jungleplanter....

Regitze sagde ...

selv he! Capac.

selv tak, Sifka - og tak!

jep, Brorsan. jeg vidste faktisk ikke, at du kendte Triffids. at du kender filmen, undrer mig ikke det mindste. det må være den, Klaus oprindeligt refererer til.
måske skal vi ha os en filmklub, når sommeren blegner? i hvert fald har jeg tænkt mig at se 'hidden tiger dragon fly' snart omend det er en anden boldgade. det gik op for mig, at den er indspillet i den lavakløft med de overlevende akrobater.

Dana Watsham sagde ...

Se, DET var et dyk i nostalgipølen!

Jeg husker ganske glimrende Triffids ... men jeg husker osse den sommerferie, hvor min mor købte den oprindelige roman i et antikvariat, og hele familien stod på nakken af hinanden for at læse denne ultimative (og overordentlig engelske) dystopi.

Læs den! Og glem alt om filmen, med mindre det er for kitsch-faktoren.

Anonym sagde ...

Triffids var ikke min musik, de tilhører min poststudentertid,- ja ikke min, men mere dem som gjorde alvor af spørgsmålet: Nåh hvad laver du så? Ja, jeg tegner, maler og skriver lidt du ved...

Apropos filmklub: Jeg så filmen i "Drengenes Filmklub" i starten af firserne med indledende oplæg fra religionslæreren (Virum Statskole 1981-82?).

Dana, filmen er kitch men helt igennem suveræn.

Regitze sagde ...

Dana - øjs. så er der også en Triffidsbog. den står på venteliste efter Saftige Miller. hvis jeg stadigvæk kan læse og forstå Engelsk...

Brorsan! Drengenes filmklub. hvorfor fortæller du først om den nu? fantastisk. vi tror, vi ved alt om hinanden, men du bliver ved med at trække esser frem fra ærmet. jeg vil se filmen. før jeg læser bogen.