05 februar 2006

yndlingssmukke


i 2096 vil en ung kvinde blive komplimenteret for sine smukke ørenringe.
hun bliver glad og fortæller at de er arvestykker fra hendes oldemor, som hun naturligvis kun bruger ved særlige lejligheder.
med smykkerne følger deres historie.

oldemor sad i en lufthavn i Berlin [alle checker lige diskret hhv lufthavn og Berlin i håndfladen] og kedede sig [begrebet checkes i håndfladen].
hun faldt i hak med en hollandsk kvinde, bosiddende i Danmark, som efter en god snak tilføjer.. 'jeg kan se du er glad for glimmer. prøv at checke denne her hjemmeside ud [håndfladerne konsulteres], som jeg nu skriver til dig på servietten her'.

oldepapfar grundlagde oldemors passionerede samling af den servietnoterede smykkekunstners tryllerier.

men oldemor brugte også sine sparepenge på smykker selv. og disse ørenringe er et fornemt eksempel på kunstnerens hænders frie leg med materialer.

så når oldepapf en gang om måneden klædte sig pænt på og spadserede rundt om hjørnet til den lokale Guf for at udvælge sig månedens plade, satte oldem sig til rette for at klikke sig et par ørenringe til.

og se. de lever stadig. og oldemor har ikke engang modtaget dem med posten endnu. men hun har fået billederne af kunstneren, så hun kan se, hvad hun kan glæde sig til.

juhu.[håndfladecheck].

Ingen kommentarer: