19 januar 2007

winged heart by Japanese dragonMisse ligger i kufferten og ligner en aftencape.

sayonara.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fly safe you wonderful, non-smoking dragon! Keep us posted!

Lizelotte sagde ...

Vi vil se din pelscape-kat i kufferten... :-)

God tur...

Dana Watsham sagde ...

Ræddi ræddi go tur - husk at få set de ting du ikke behøvs men gerne vil!

Bedler, bedler, bedler ....

Anonym sagde ...

Go' tur til det der Japan!

Når du nu absolut skal. Jeg har et anstrengt forhold til Japan, så jeg er ikke misundelig ;-)

Anonym sagde ...

Den sidste kommentar var fra mig - PC'en hikkede.

:-)

Anonym sagde ...

Husker som "barn" at forretningsgæster fra min fars job ikke gav hånd til "os piger", når de kom hjemme hos os. Og drak whiskey mens de beklagede, at min søster fx aldrig ville blive gift (naaaturligvis) for hun var jo venstrehåndet og røg. jeg røg bare, men Japan var unaware! haha - god vind og glædelige oplevelser, jeg ville ønske mig din hud lidt, oplvelser slår altid, ikkeoplevelser :-)

Anonym sagde ...

Nå ja, lige et sidekick....5 kl. i dag. Har du så repskt for andre kulture/religioner, hvis du som en ægte ven, mener at omvendelse er = frelse? Eller er du netop en ægte ven og gæst i den andens liv, hvis du acceptere ikke at måtte omvende? ....Blot en tanke, at mine små mennesker valgte at lade den stå, for det er en ligning uden løsninger man ikke selv i sidste ende skal kunne leve med. Skål til alle de rygende venstrehåndede whiskeydrikkere, uanset køn og nation.

Anonym sagde ...

God vind Søster-San. En dag vil jeg også derover, sammen med de andre.

Din svigerinde kan en historie om en gravid kollega der ikke rigtig var til den mad der blev serveret på de restauranter hvor de kom (med deres japanske værter),- indtil, endelig, man kunne fylde sin tallerken med "bønnespirer",- det viste sig at være levende små fisk...SHIT!