22 januar 2007

linselusefri indendørsdag med lige lovlig lang lukketidhotelopvågning i Fukuoka.
hotelmorgenmad.
hotelkonference.
subwayadgang fra hotel.
lufthavnsadgang fra subway.
flyadgang fra gate.
lang dag.

og så var jeg tilbage i Haneda airport i Tokyo.
og hvad så? det havde jeg ikke rigtigt tænkt over.

men så fandt jeg da bare en billetautomat og valgte en billet til en destination der så pæn ud. og så fandt jeg da bare en bus som kørte ind til en togstation på størrelse med Holme inde i Tokyo. og så tog jeg da bare en af de 16 subways der gik der fra.

den station jeg bor ved i Tokyo hedder *et toetages hus* *en kongekrone på en stol* *en fiskekrog* *et omvendt tuborgsymbol* *en mand der bukker for en pind* *et kors med en snegl på*

og så stod jeg da bare af ved den station. og så gik jeg da bare lige hjem på hotellet uden fejl, fordi jeg pludseligt kunne genkende gaderne fra sidst.

så synes man, man er lidt sej, selvom man har farmorarmhuler.

dagens pics er taget ud ad vinduet fra bussen. bare for at minde os allesammen om, at storbyens havneskylines også er helt vildt fantastiske om aftenen.
i virkeligheden.

og så vil jeg gerne lige klage over min weatherpixiemoon. for den ligger også ned herude når den tar til.
og så godnat.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gateway mig her og gateway mig der. Jeg har nøgle til elevatoren! Og man får kun rykket leveren lidt løs, hvis man husker at stemme imod loftet med den ene hånd, og benet mod døren. Til kulturel underholdning kan man læse skiltet om at "trykke på alarmen og vente på service kommunikation i højtaleren", jeg mangler stadigt at finde højtaleren. Eller regne på hvilke af ens kollegaer man måtte vælge ikke at give et lift, divider 3 pers. ell. 250 kg. GODT man ikke er et eksotisk spændende sted som Japan, who needs Japan.

Anonym sagde ...

Holme i Tokio, det ka' vi li'! :-D

Anonym sagde ...

Formidabel skiltelæseevne og ihukommelse!

Lene sagde ...

håber du har sovet godt ;-)
Retningssans og sans for at huske detaljer er en god ting.

Anonym sagde ...

Regitze:
"den station jeg bor ved i Tokyo hedder *et toetages hus* *en kongekrone på en stol* *en fiskekrog* *et omvendt tuborgsymbol* *en mand der bukker for en pind* *et kors med en snegl på*"

Lå flad! :D

Regitze sagde ...

Stankelsind. vi må ud og køre sammen. jeg er en sucker for elevatorer. og elevatorskilte. ovre hos os er det Egon Olsen der underskriver hovedparten af godkendelserne.

godt, du kiggede forbi Capac!

formiddabelt held, Irene og Lene.
intet andet.

idag har jeg været lige så heldig på kryds og tværs i byen. tror, der måske også er lidt om at subwaysystemet trods alt er formiddabelt logisk bygget op.

menøh. jeg slubrer da lige ordene i mig:)

Regitze sagde ...

okokok. jeg snyder af h til, Anja. faktisk fandtes der indtil flere steder med turistoversættelser. men det lyder bare smartere det andet.