11 december 2008

tag den ring og lad den vandre


/many har lokket mig med på en klassiker og jeg sidder allerede og udtænker en ny variation over dræberurtesnapsetemaet:

Jeg lover at sende en fin hjemmelavet gave til de første 3 personer, som skriver en kommentar her, og som vil være med til at sende gaver på vandring.

Jeg ved endnu ikke hvad gaven vil være og jeg kan ikke love at du får den i morgen eller i næste uge, men du får den inden der er gået 365 dage - det lover jeg! Det eneste jeg beder dig om at gøre til gengæld, er at du selv sender 3 gaver på vandring ved at give det samme løfte på din egen blog.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu har jeg jo ingen blog, men gad saftsuseme godt smage din dræbersnaps!
Skal vi bytte med noget sukkerstads?

Sifka sagde ...

Jeg vil gerne være med:)

Andrea sagde ...

Jeg hopper også på vognen - kan vel altid strikke en fisk ;)

Anonym sagde ...

sikke en smuk tanke, kære eks-svimse. (det må det jo hedde) jeg ville blot benytte mig lejligheden til at ønske alle jer, deroppe hvor hjertet bor, en dejlig jul og et vidunderligt nytår.

Regitze sagde ...

det er en deal, Rikke!
deblogløse skal også mærke, det er jul:d

superSifka! jeg sætter kryds i kalenderen til midsommer.
så er det hjertestyrkere til Bryggen om et års tid.

det er sådan, det skal være Andrea. gid jeg kunne krydse mig af til en strikket fisk. men. i denne her leg må man vist kun ønske sig én gave..

Glædelig jul til dig, Kit. og et godt, nyt år.

Anonym sagde ...

Ex-svimse? Øv, hvor trist, eller det ved jeg jo ikke. Ved bare at jeg har vist jeres billeder af Louis og Kit, som værende et af de smukkeste par jeg har set. Det var i forbindelse med hvordan man får sin "kam" op at stå - Louis kender kunsten, jeg gør ikke. Ønskede mig blot hanekam inden jeg blev 50, og jeg fik det/n.

vh. Hyggelig læser