18 februar 2007

sysselsætninger


vores økonomi er blevet meget hyggeligere, efter at vi har fået katte.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er der noget som pincetgrebsnulning mens man tjekker nedlagte dagdrømme. Intet uder, man siger at kæledyrsejere får færre hjerteanfald :-)

Anonym sagde ...

Jamen, alt er hyggeligere efter at man har fået katte!

Anonym sagde ...

Livet bliver lidt bedre med en kat i hjemmet. Og så er den lige så sort som min. Så, det er bare top-dollar, det der :-)

Dana Watsham sagde ...

*gnæk*

En Meget Hjælpsom Misse ... finder hun så bilagene frem til dig, eller gumler hun på dine fingre når du roder efter det rigtige girokort?

Anonym sagde ...

Næææhh! Det er lige sådan en vi mangler til imorgen. Må vi låne den?

God fastelavn!

Regitze sagde ...

Stankelsind.. uden at være nøjeregnende kalkulerer jeg med adskillige plusår efter at have fået dyr. man får nogle fantastiske tommel- og pegemuskler.

det ER det nemlig, Madame. alt er hyggeligere. især efter at det her rumraketgrus, der kun skal skiftes hver 14ndes er opfundet.

topdollar - der lærte jeg lige noget nyt idag. Tak Maltesen:)

Dana.. Misse lå så hårdt på detaljerne at jeg blev lidt vel hurtigt færdig. det har også en charme. så var der stadigvæk noget søndag tilbage.

Brorsan og Co:)
vi har fistret rundt i dag for at finde et udklædt barn. men fandt kun to trætte uudklædte med en far, der gik og svang et sværd. har Halloweeen ædt sig ind på fastelavnen?

Anonym sagde ...

Ikke her! A. har lige været til kalas i musseudstyr. I blandt værtinde og gæster så man en "mus i en ost", en bi, to prinsesser, en hund og en djævel. Nej, fastelavn står endnu. Vi har lavet fastelavnsris med hele svineriet (inkl. et par rygskydende sorte katte...det hører sig altså til)

Anonym sagde ...

Åh gud brorsan - jeg er en fastelavsntaber så. Jeg har kun hat og attitude. Nå ja og store fødder, men tæller de? Når du de er ÆGTE *gisp!*
Længe leve fyraften og hjem til katte, der til enhver tid vil ligge en ihjel, af ren op skær dovenskab.

Anonym sagde ...

Slet ikke Stankelsind,- its all about attitude.....(og hat, og store fødder)

Anonym sagde ...

misser siger ja ...til den påstand

og jeg vil give den ret

Bolette

Suzy Q sagde ...

En mi$ære

*piv* jeg vil ha en kat! (nej: to!)

Regitze sagde ...

det er ikke noget problem, Susy. så skal du bare holde dig til omme ved farmer. så er du sikker på at få first class økohyggere. de slår wunderbaums med længder.