02 februar 2007

tink, der får dig til at tænge


jeg ved ikke hvem der startede, men Dana inspirerede i hvert fald gevaldigt med sin fandenivoldske "seks mærkelige ting om mig"ting.

og. da dette jo er en weblog, der i den grad handler om mig, handler dette indlæg så også om - voila. seks ting, jeg synes er mærkelige ved mig selv.


Jeg er indbegrebet af ekstroversitet. sommetider er jeg givetvis på grænsen til at være for overvældende. jeg betragter mennesker; børn, unge, voksne, gamle som ædelstene og er evigttørstende efter at lytte og lære og erfare, hvad det er for en størrelse, der gemmer sig indeni enhver krop. og jeg er god til at pakke mennesker ud. så god at jeg faktisk lever af det. og der er aldrig nogen, der bliver sure.


Jeg er meget reserveret og kan ikke fordrage så meget som øjenkontakt med fremmede. faktisk er jeg en mester til at lade som om jeg ikke aner, hvad der foregår omkring mig. desværre mestrer jeg ikke at blive helt usynlig, men jeg er rigtigt god til at fremstå som nærmest autistisk uinteresseret. dermed er jeg også verdens dårligste flirter. jeg skal ind imellem gå i dagevis uden at se et øje og uden at tale (med andre end kattene). det er et stærkt behov og det skal opfyldes både ude og hjemme.


Struktur gør mig høj. jeg elsker orden og velfungerende systemer. som trafikant, til fods, på cykel, i bil, i offentlige midler, er jeg overvældende forudsigelig og giver plads. jeg går ud i periferien, hvis jeg skal tale i mobiltelefon og efterlader aldrig affald.


Jeg kan ikke leve med autoriteter. pippifletningerne gror ud i rekordfart så snart jeg/vi bliver dikteret. om det så er at gå over på den anden side af gaden. hvadenten det er politiet eller en demonstrationsleder. jeg foragter lakajer, der fiser rundt og flasher hvor høje de er på en midlertidig magt.
fuck dig, cowboyder.


Min væsentligste parentale bagage er en eviggyldig almendannelse og stor selvbevidsthed hvad angår sprog, kunst, naturfag og tildels historie og geografi. jeg ved lidt om meget og kan anekdoter, fra forrige og førforrige århundrede, der vil få dine ører til at falde af.
jeg ved ikke ret meget om Penge, Politik og Præster. for det talte man ikke om ved bordet (og iøvrigt sjældent grænsende sig til aldrig).


Men det, jeg ved noget om, går ind imellem i fisk for mig.
det sker hyppigere og hyppigere at den Store Berømte Klap falder ned midt i noget hammergenerelt (hvad hedder Pretenders' forsangerske/hvem inspirerede maurerne til de løgformede vinduer/er der mere toiletpapir i Harrestrup).

så er det man tænker...
nå, men det var seks ting.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

De første to synes temmeligt modsatrettede, men sådan er vi så komplekse væsener!

Regitze sagde ...

åh. jeg synes at de alle seks måtte være parvist temmeligt modsatrettede - men sådan er vi så komplekse væsener:)

Anonym sagde ...

Den der med Pippi-fletninger, den er jeg med på, selv om jeg kommer til at se temmelig åndsvag ud!

Anonym sagde ...

Årh, kom nu med seks mærkelige ting, Regitze!

Regitze sagde ...

haha Capac:) vi vil se dem på.

ja. Uffe. jeg tror, budskabet er, at jeg for min part slet ikke er mærkelig. det mærkeligste jeg kunne finde på, var de modsatrettede ensretninger. og ikke engang den struktur har jeg for mig selv. heldigvis.

Dana Watsham sagde ...

Som überintrovert derude i virkeligheden syns jeg da heller nix du er mærkelig ... og Pippifletninger er tidløs, smuk frisuremode. Burde sidde på lidt flere mænd.

Anonym sagde ...

Tidsløs og smuk Pippi-frisure til mænd?! Jeg kommer til at ligne Obelix.

Regitze sagde ...

jeg fletter tit Cs hår ned ad nakken så han ligner kong Arthurs mand. tæskeflot.