11 februar 2007

sunday

vi havde bestilt sol i Harrestrup til morgen, så det var med uanfægtethed, at der blev lyttet til radioens meldinger om, at snefygning og politiet lukkede E20 ved Fløng 20 km herfra.
jeg fik endda hældt Claus i støvler, halstørklæder og kamera og så gik vi tur og Misse gik med. det er første gang vi har haft følgeskab af en af kattene så langt og så længe. halen var tyk som en flaskerenser og hun sludrede nervøst og konstant. hele vejen.


om sommeren er her yndigt og nu er her råt på en måde man enten drages af eller bliver utilpas over. jeg synes, den er mægtig. også at man ugener(e)t kan kigge gennem hækkene.indrømmet. der er lidt Alf og damerne over det hist og pist. den moderne version af den lille kvindes livsdrøm som manden fletter med på.


andre steder dufter her udpræget af testosteron.


her lugter ganske vist også stadigvæk moderat socialdemokratisk i en del hjørner. men både andelshaveforeningen og Brønshøj er ved at blive erstattet af nye tider og kræfter. om alting var meget bedre i gamle dage, vil jeg lade nogle andre diskutere.

eftermiddagen er kviksølvfarvet. og stormen er ved at hidse sig op for alvor. hestene har samlet sig. Claus er kørt, P1 kører og kattene sover til middag. jeg sidder og kigger ud i den vide verden og på brændeovnsflammerne der spejler sig i ruderne.lad mig bare sidde her.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det VAR meget bedre i gamle dage. Det er slet ikke til diskussion. At du ved det.

Regitze sagde ...

:)
jamen, de gode gamle dage er jo nu.

Anonym sagde ...

Overblik,-skud og megen glæde hentes på landet og ikke i en flaske ;-)

Dana Watsham sagde ...

*nynne* ... 'jeg vil uuuuuuuud, ud under åben himmel ......'

- især i selskab med en gåturmis. Mine gider ikke komme med på gåtur når det blæser koldt.

Regitze sagde ...

hov, Ella - du må ikke skrive flaske. så tror alle de, der løber med en halv vind, at jeg forsøger at finde lykken på bunden af en ginflaske.
her går vi jo i ginseng.

Dana.. jeg håber gåtursmisseriet kunne være begyndelsen på en hyggelig tradition nu og da. at hun gad i dag hænger nok stadigt sammen med euforien over det frie valg.

Anonym sagde ...

De gode gamle dage er nu? Jamen, så siger vi det ...

Men I må nok til en dyrepsykiater hurtigst muligt. Katte går ikke tur med andre end sig selv. At du ved det.

Regitze sagde ...

jeg tænkte faktisk også. det her er ikke normalt. vi har én gang tidligere gået tur med Misse, men der var det hende der viste vej igennem sit morads af et revir. indtil vi nåede pandekagekanten. så blev hun tilbage og vi gik videre.
i dag var det på vores præmisser. og nej. det er muligvis ikke en kats normaltilstand.
men faktisk tror jeg, at hun tror, hun er et lille menneske. bare smartere.

Anonym sagde ...

Det er nogle meget inligente (præ)misser, I holder jer!

Dana Watsham sagde ...

Uffe: Pæreævl og polkagrise .... alle de katte jeg i mit liv har haft, har holdt af at gå tur sammen med deres tjenende ånd. Siameserne har været værst - men osse de andre har sat pris på slentreturen ned på voldterrænet til træklatring, svane- og andejagt og alt de slags. Lige for tiden kan jeg opleves med alt fra én til fire katte på gåtur. Stranden er sjovest, synes drengene - eller turen op til kiosken efter røgvarer. Når vi er ude mere end et par timer går de op i kiosken og 'spørger' efter os ...

Anonym sagde ...

Jaja, Dana, det kan enhver komme og sige! Men jeg ved nu, at jeg har ret.

Dog vil jeg tilstå dig en mindre indrømmelse med hensyn til siamesere. I min tidlige ungdom havde jeg en kæreste, som ejede en siameser, og den fulgte mig altid ned til stationen, når jeg skulle hjem ...