16 april 2006

SKYND DIG

over på vrangsiden!
der er guf til alle!!!

6 kommentarer:

Klaus sagde ...

fuck, nu ender jeg jo med at sidde og lysne og blive helt radioaktiv resten af dagen... havde faktisk spottet den for nogle dage siden, men ikke fået den prøvet ud... man skal lige være creative og opfinde sig en amerikansk zip-kode, så triller trillerne from over there...

Regitze sagde ...

jeg tastede bare fem vilkårlige tal. så var den i æsken. jeg tror, de er RET ligeglade med kombinationen.

og jæhr mand. jeg har bare fået udvidet den musikalske hyacint helt vildt de sidste par timer!

Anonym sagde ...

Hvad hører du, hvad er godt og hvorfor?

Altså, bare hvis du har tid...

Regitze sagde ...

hej Uffe!
jeg var i humør til at lave en Van Morrison-radio. og siden har det bølget ud med tenorsaxe og dybe tekster. iøjeblikket danser venstre fod til Randy Newman's Take Me Back. den var ukendt indtil for nogle minutter siden.
ellers har der blandt snart hundrede numre været
Velvet Underground's Satelite of Love, New Order's Leave Me Alone - og nu er det Autumn Almanac med Kinks!! lige sådan noget for sådan en gammel kones fod.

der er ikke så mange kvindelige sangere iblandt og ikke noget fra dagens hitlister. men det kan man jo guide radioen til at finde.

hvorfor er de gode? jamen jeg har jo bestilt radioen til at ramme min stemning. en anden dag kan man så lave en Tom Waits-radio fx. eller hvad man nu lige er i humør til. eller vil udforske.
sådan kan man også bruge musik:)

den er eddersmart.

Anonym sagde ...

Glimrende valg! Men ærlig talt: Autumn Almanac, er du ikke lidt for ung til den?

Fik selv mine værste Pandora-anelser bekræftet for et par måneder siden: en tidrøver på linje med bloglæsning! Og siden har høreapparatet været slukket...

Anonym sagde ...

Jeg har ikke lige tid til at sætte mig ind i alt det her, men er der da slet ikke nogen af jer der kender John Martyn fra Glasgow, Scotland. Manden er genial. Skal nok lige lave en radio med ham senere, når der er tid!