15 januar 2010

arj! det er løgn...
det havde jeg ikke bestilt.

10 kommentarer:

Sifka sagde ...

Hahaha! Tak for et godt grin:) Åh nej, jeres dyr, altså!

Irene sagde ...

HA! Det havde jeg!

HenrietteB sagde ...

Åhh, at være en høne! I Harrestup, vel at mærke :-)

Den sviner mere end Donna Sommer.

Regitze sagde ...

Sifka - ja, altså!
de der dyr er, hvor de har lyst. fordi de kan. den er jeg helt med på. i princippet.
de kan endda gå en tur i nabolaget med Rasmus som turguide. men nu strammer den lille røde den sgu.

haha, Irene:)

Henriette.. total klodset høne!

susling sagde ...

Jannick Hastrup lavede på et tidspunkt en lille tegnefilm om sit hønsehold - jeg kan død og kritte slek huske, hvad den hedder. Nåmen, pointen i filmen er, at hønsene gør alt for at flytte fra hønsegården og ind i hans hus. OG DET LYKKES FOR DEM! (Uhhh, scary)

Findus (Pedersen og Findus)plejede at råbe: Ræven kommer og så skøjtede alle de dumme høns og den ene Hans ellers afsted og ind i hønsehuset. Du må se at få opdraget de to dovne kattedyr...Gog, gog....

PS. Penge på vej. Beklager, at jeg har været en så utjekket kån' :-(

Madame sagde ...

Hihi, det er nogle helt fantastisk billeder! Jeg har aldrig før set en høne bagfra med hovedet begravet nede i en kattemadskål ;)

Karin sagde ...

Den kloge høne - ved hvordan man udrydder katte!! Nemlig ved at spise kattens mad. (jeg er ret sikker på, at katten ikke spiser høndefodder!)

/many sagde ...

... sig mig en gang: Den der lille glasskål tv. for katteskålene - det skulle vel aldrig være korn, der har sneget sig ind i huset før hønen? Hmmmm?

Anonym sagde ...

Hej
Jeg smutter indimellem forbi og følger dig...og hønsene. Bor selv på landet med absolut fritgående høns som sagtens kan finde på at gå i kattens mad når bryggersdøren står åben om sommeren og kan man snige sig længere ind så prøver man skam også det, men her hører galskaben så også op :-)Høns hører nu til ude, for de skider uhæmmet overalt !!! Hilsen Fra Kis, på landet

Regitze sagde ...

hej Kis og velkommen til!
ja - hønselort er en af de primære årsager til at jeg (heller ikke) synes, at hønernes plads er i hjemmet. jeg nåede liiiige at domumentere inden..