23 august 2009

fo ajle de små blomster, der dow æ te' i år

Claus' far var nr seks, cirka, i en søskendeflok på 13 brutto, hvoraf de 11 levede til de blev voksne og mangfoldiggjorde sig.
det fejrer afkommet med muntre fætter-kusine-fester og jeg havde fået lov til at være medarrangør i år, så vi er lige kommet hjem fra vestfyn efter et brag af et babylonsk party, hvor løgnehistorierne fløj på allehånde dialekter.
fantastisk.

Claus og jeg har en tradition når vi er på Fyn på motorcyklen, der byder os at bruge så lang tid på at komme tilbage til Harrestrup som overhovedet muligt. i dag tog det ungefär seks timer med dinglende fødder og kameraet ved hoften.


i Falsled var vi desværre ikke sultne.


i Faaborg snød vi lidt og indløste en returbillet med veteranjernbanen til Korinth.
vi valgte at stige ombord i en vogn vi kan huske fra dengang vi havde fletninger og sår på knæene.vi var skam ikke de eneste passagerer.


og toget fløjtede og jernbaneoverskæringerne bimlede for fulde dopplereffekt gennem det sydfynske landskab med snurrende vindmøllevinger med sejl, sirlige haver, smukke stubmarker og bøgeskove med fynske nisser.jeg tror, vi tager aftægten i en stråtækket på Fyn.


den tid skal nok komme.


hvis bare vi husker at følge foreskrifterne her i livet.

7 kommentarer:

Donald sagde ...

Hold forskrifterne!

Skriv :-)

Hvis blot én passagerer ønsker det skal det forreste vindue i kørselsretningen lukkes.

I har set Fyen på en af de smukkeste dage. Somme tider har jeg lyst til at tage rundt i landet, når der er regn og rusk, storm og slud, kulde og mørke. Men jeg indrømmer at på de dage vil jeg som regel helst være indendørs-menneske.

:-)

Fru Green sagde ...

Sidder og længes efter en tur med damptog i gamle vogne. Det er alt for længe siden jeg har været på sådan en tur sidst.

susling sagde ...

Lige det område er så helt igennem knugende smukt. Min søns første kæreste bor der. Jeg klagede ikke over at skulle med på familiebesøg engang imellem. Jeg er helt ked af, at han har gjort det forbi med hende, så vi ikke skal forbi det område i samme frekvens (men hvad h...han er jo kun 15 - og vi andre holder forbindelsen.)

Uden Relevans sagde ...

OMG nogle typer der kører med det tog :D

Bolette sagde ...

Næste gang er det altså af i Gudme og drikke kaffe ik da :-) Fyn er fin kan jeg ik lade være med at skrive , min elskede siger ( han er fra sjælland / cph ) oprindeligt at jeg er begravet til knæene i den fynske muld og dine billeder viser da slet og ret hvorfor .. I skal være så hjertelig velkomne herovre..
KH Bolette med det hele høns og katte og :-)

Dana Watsham sagde ...

Det lyder som om I har haft en kanon week-end ... og en sagte rumlende damptogstur er ikke den værste måde at fordrive tømmermænd på!

Regitze sagde ...

tak, Donald:)
netop den foreskrift glemmer jeg heller aldrig og citerede for C, da vi rumlede derudaf.

og ja, Fru Green, Susling, Bolette og Dana. gamle toge og Fyn. god cocktail.

Morfar - togrøveren har selv købt hatten:)