28 april 2009

merge


Sydney og omegn er befriende fri for henkastet affald. og graffiti skorter det også på. så da jeg fik øje på dette simplistiske førstesalsmotiv i morges fra bussen, var jeg lidt solgt.
p.s. note the camera.

og når man taler om solen, rammer dunhammeren en med 180 i timen. så i morges sejlede jeg ud af sengen og erkendte, at jeg havde fået jetlag.
det har sin egen charme at konceptualdiskutere med en kvart, skvulpende hjerne. så kommer der noget andet ud af ørerne end det sædvanlige.

og så har Brorsan fået hidset mig op til at kigge lidt på mulighederne for at bruge resten af friværdien på en knaldhytte i området.
der er ikke så mange at vælge imellem.
men - med risiko for at krænke opretshavligheder - tak til www.realestate.com.au/realestate/nsw/sydney - sniger vi os lige til at kigge indenfor her:


Auction Sat 9-May-09 12pm
80 WINDMILL STREET THE ROCKS


alright, Brorsan. skal vi byde?

6 kommentarer:

GSH sagde ...

Aaalt for prangende! Meget hyggeligere i Harestrup :o)
GittenGas

Uffe sagde ...

Enig med GSH!

Brorsan sagde ...

Jeg kan godt følge dig, men er vi ikke mere til colonial style inkl. store pejse, knirkende parketgulve o.lign?

(På den anden side: hvis vi kun skal bo der et par måneder om året og skal ha' plads til gæster så....)

Regitze sagde ...

tusind tak for tilkendegivelserne af 2740 Harrestrup, Gitte og monsieur - men hvis man nu tog al indboet ud af nr 16, så er vi vel på linie?

jeg kan godt følge dig, Brorsan. men tilsyneladende lader det til at colonial style går i arv. nybegynderne skal gå tilbage til start..
anyways. der er også en toværelses til 2,5 mill. en australsk dollar står i 4,noget (det der noget er vel nærmest ligemeget i denne sammenhæng.)

C og jeg har et telt man kan stå oprejst i. det kan man placere overalt med de rette pløkker:)

Madame sagde ...

Det er en ret lækker knaldhytte på den anden side af jorden :O)

Brorsan sagde ...

Joh men, hvis det der "noget" bare er det rigtige tal så kan vi måske arve?

(Man kunne også sige:"vi gider sgu' ikke mere" i et par mdr. og så bare tage jeres og vores telt og så lege en svimlende CO2-producer og køre lidt rundt på øen?)