27 april 2009

g'day mate


da jeg hører til de finere, bruger jeg ikke jetlag.

fidusen er vel hurtigst muligt efter take-off at sætte alle ure, inklusiv mobilens og pc'ens, til den lokaltid, der korresponderer med den tid, der hersker næste gang, dit fly - antageligt - rammer jorden. og så fremdeles. og så handler det ellers mest om at stirre stift på tallene undervejs og tænke. shoot. hvor er jeg søvnig (højre)/kvik (venstre).
det virker. [også på dansk sommer-/normaltid, om det skulle være].

og dobbelte whiskies til højre og stiv kaffe til venstre er gode smagsforstærkere under alle omstændigheder. [også på sommer-/normaltid, om det osv].

men ellers er det indstillingen, det kommer an på.
og livsindstilingen er jo evnen til at dy sig selv.

derfor må man vel nok være brugt efter en lang arbejdsdag hvor man har valgt hyregryder fra og busser til. og satme også fået købt et klippekort i en hyggelig kiosk. primært for sportens skyld (jæ ku). men også fordi busser kommer tyve gange hurtigere frem end alt andet i myldretiden (Bondam, HØRER DU)?

og så har jeg ellers gået og klappet på The Rocks, som jeg valgte at bo på denne gang og ikke er helt sikker på, at jeg forlader frivilligt igen - hvis ellers C, kattene, hønsene og alle I andre nærme gider flytte herned og møde lykken i dette liv.

3 kommentarer:

Brorsan sagde ...

Hvad koster et hus dernede?

Madame sagde ...

Er du i Australien, Regitze? Det var rigtig smart, at du snød jetlag'en, haha! Måske vi får smukke bedler?

Regitze sagde ...

der er to knaldhytter til salg pt på The Rocks og jeg stemmer på den første. men de vil ikke sige, hvad den koster.
de bortaktionerer.
skal jeg byde?

jeg troede, jeg snød, Madame. i dag ramte den mig med nemesis' kølle. og jeg skal gøre hvad jeg kan for at komme ud i dagslyset og kvinde mig op til at fotografere. en dag:)