03 april 2008

sydstatsdekadentialt


her i byen holder de magnum-Dom Perignonerne på samme køletemperatur som kødet.
er det også din tommelfingerregel?

og jeg fik kobecarppacio til forret.

stik den.

12 kommentarer:

capac sagde ...

pralmås!

capac sagde ...

pralmås!

capac sagde ...

pralmås!

capac sagde ...

alle gode gange tre!

Unknown sagde ...

Aii manne hvor du gir den gaz!!

jeg kan godt stikke din usle carpacio - men den ægte vare! i form af 250g hammer marmoreret kjød på a tallerken
..

main for nogle store lumper kød der .. rigtig elegant sammensætning ;)

Andrea sagde ...

I din kølefætter kunne jeg dø lykkeligt!

Tina - omme i London sagde ...

Kobe? SUK, hvor laekkert. I Vancouver er der en "Kobe beef bar" restaurant tingest, hvor jeg aad til jeg var ved at spraekke!

Sifka sagde ...

Jeg vil ikke stikke noget under stolen: Jeg er skide misundelig:)

Kagekonen sagde ...

lyder som om, at du nyder det over-there...

Lene sagde ...

uhmm, du nyder livet :-)

Regitze sagde ...

tak for jeres kommentarer:)
og specielt til dig, Capac!Capac!Capac!
Sir.

Anonym sagde ...

Nam nam nam. Kobe og sprudelwasser ! Jo tak då !