08 juli 2007

sidste år er længe siden

før levede jeg i nuet. men efter at Claus forærede mig mit digikamera, har jeg altid et øje i nakken takket være arkivet.

for lige præcis et år siden blomstrede roserne, jasminen og dronningebusken for fulde gardiner endnu. og salvien var blå. den har end ikke tænkt på at sætte blomster i år. og badehættevalmuerne har også snydt.græsset var brunt og kattene var små.


i denne weekend er jeg alene hjemme, mens C fiser rundt og headbanger i en lade ved Mariager fjord, som han gør hvert år ved denne tid.
så skal man jo sørme lave alt det, der kun er for damer.
så jeg drev dame- og dimsebutikkerne til vanvid her i randområdet og tog på planteskolen for lige at ose rundt i min passion for duftgeranier og engelske pelargonier.
og sådan.

hvis det ikke havde været for webloggen her, var dagen i dag gledet i glemslen med det vuns.

8 kommentarer:

Dana Watsham sagde ...

Helt i glemsel? Det kan jeg ikke tro.

Men derfor er det alligevel godt med en vis dokumentation af hverdagen. Ikke nødvendigvis i Dan Turell-stil, men alligevel hverdagen. Ellers blir det huskegrød.

Dana Watsham sagde ...

PS: Hvor var Mads slank og elegant ....

Regitze sagde ...

det er egentligt aldrig til at vide, hvad der sætter sig i hukommelsen. huskegrød er et fint ord, det vil jeg huske, Dana. og ja, Mads på dengang en 10 ugers tid kunne nææsten klemme sig ind igennem alle huller:)

Anonym sagde ...

Ja, det er vigtigt at huske at huske ...

Lene sagde ...

Ja sidste år er sidste år, og næste år vil du se på billederne af Harrestrupvej og forhåbentlig tænke, godt det ikke er i år ;-)

Anonym sagde ...

Dejligt billede af Mads som er interesseret i fuglekassen. Fik han skræmt dem væk?

Dame-ting:-) Aj aj aj du er sikkert kendt i "randområdet" - det er da forresten en underlig betegnelse, jeg troede det var verdens navle;-)

Regitze sagde ...

det er det, Madame!

Lene; du har ret. jeg var lige lidt pivet, men det går heldigvis hurtigt over:) - bortset fra, at nu står det her til evig tid.

Donald - faktisk kan hverken Claus eller jeg huske om der overhovedet var fugle i kassen. jeg tror det ikke - så havde jeg nok jaget ham ned snarere end at tage billedet. men man ved selvfølgeligt aldrig med dokufotografer..

når det handler om at handle er Skovlunde altså et randområde.. :)

Anonym sagde ...

Med passion for duftgeranier kan jeg anbefale et besøg hos www.gartnerietjensen.dk

Og så bør en killing være 12 uger før den flytter hjemmefra, men hvad ved bønder om agurkesalat ;-)