19 november 2006

søndagsdimseri


min amagerhylde har efterhånden vokset sig enorm. det hultrer og bultrer uden megen orden. selv kronologien er ret ringe.
der skal ikke luges ud, det siger sig selv. men en gang imellem skal nipset støves lidt af og noget skal måske drejes en kvart omgang.

på en af hyldens sidevinger ligger mit halve år på Det Fri Gymnasium, som det hed dengang i midthalvfjerdserne. det er godt nok længe siden jeg har haft ildrageren derinde. forrest står bus 165, som jeg kørte med hver morgen for at komme til Bagsværd. det er mig der sidder der til højre med Information foran ansigtet. det må ha været en af de gode morgener, for der står et lille o under forsidelederen. så har avisen ikke været komplet uforståelig den dag.

sidevingen er i det hele taget mest et hurlumhej af billeder. men der er også ord. dem er der så meget fnuller på, at de er svære at læse. nogle af dem må jeg opgive, men der er også nogle, der kun er lidt brune i kanten.

procedure.
plenum.
kritik-selvkritik.
elendighedsteori.


mit yndlingsbillede ligger mellem de ord. og forestiller en lille snegl, der har mistet sit lille hus.

bagest, mast op mod væggen, står parolerne. jeg smiler morlilleagtigt, mens jeg puster dem fri for støv, og stiller dem tilbage, hvor de kom fra.

men pludseligt stivner smilet. midt i det hele ligger denne her

hvis du ikke er en del af løsningen, er du en del af problemet.

den putter jeg i lommen.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor sjovt at se det billede. Det er jo der vi boede indtil for 2 aar siden.

Der er en bank i bygningen med det flotte taarn. I det hvide etagebyggeri ligger apoteket og posthuset m.v.. Busstoppestedet er vaek, og bagved ligger SuperBrugsen, Matas og en bank.

"Alf" er vaek og der er en stor plads og et nyt byggeri som blev bygget mens vi boede i omraadet.

Regitze sagde ...

billedet er angiveligt fra midttredserne. jeg fandt det her
http://www2.traditioner.dk/Bagsvaerd/

jeg havde min gang i Bagsværd i en lang årrække, dengang de to højhuse var det mest moderne:) tårnhuset er en perle.