24 maj 2006

duping og dupontcopyright: Farmer.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Aiii - hvor er de søde!

De er jo lige til forelske sig alvorligt i :-)

Anonym sagde ...

Yep...sådan begynder det, been there done that. Nu har jeg 2 x 16 punds kastrater der sover 22 timer i døgnet og koster en krig i dyrlæge fordi DE HAR SARTE TARME! Jeg får sgu da sarte tarme af at betale blodprøver der skal helt til Tyskland, for at påpege hvad alle kan se! At de er gamle, overvægtige og sygeligt dovne!

Anonym sagde ...

Skynd dig hellerel at glemme Stankelsinds overdrevne klagesange, Regitze! Tænk hellere på alle de weekender, hvor du bliver vækket med mjavende krav om at få Hill's Science Plan med kyllingesmag serveret (og det skal være nu!) - og helt gratis får et par vågne timer lagt til fridagen. Timer man alligevel bare ville have ligget og ødslet væk med at få sovet ud efter festen i går...

Anonym sagde ...

Jamen åååhh altså Regitze - de er så søøøøøddddeeee :-)

Anonym sagde ...

Nogle katte koster - andre gør ikke. Den ene får glemt halen i stykker og får derfor halen amputeret - og skindet flås af tegnedrengen (stod nu fint i tråd med hvad dyrlægen brugte af tid og medicin).
Den anden holder sig på dydens smalle sti og koster ikke ekstra.

Men man holder jo af de skravl - dyrlæge udgifter eller ej.

Anonym sagde ...

dupidupdupdup
dupdupdupdupidpududu
(quoting me and my) :-)
Enjoy... realy

Regitze sagde ...

dupidup:)
Claus har haft en million dyr tidligere i dette liv. jeg har kun haft gubbier, undulater, marsvin (andres)heste og til sidst årelange forsøg med 2 x 2 vildsøsterkatte, med en del års mellemrum. alle katte blev desværre aflivet henad vejen pga tiltagende galskab - den seneste for 15 år siden.
(efter at hun havde kostet mig en formue. således lykkedes hende at falde ud fra 4. sal og brække benet netop den sommer, sønnike slog sit eget ben i stykker.
så spørger jeg. hvilken mama sparer lige de 4.500 kr på en kattehofteoperation i de dage? 'beklager min søn. vi håber du er mere heldig').

og igen. vi aner i sagens natur ikke hvad vi går ind til.
men vi glæder os. til at blive vækket med whiskas på sengen!
stankelsind:)

Anonym sagde ...

jeg er ligeglad, jeg har fremlagt billeddokumentation! Når det er sagt, så har jeg altid haft katte, og vil altid have katte - selv om jeg bilder mig noget andet ind.

Anonym sagde ...

Nej - lige én ting mere. Jeg er (fandeme) træt af, at vores dyrlæge kalder os frem i venteværelset, i kattenes navne! Foran puddel og shæfere ved navn, King og Killer, kigger dyrlægen på mig, og kalder højt og tydeligt....Ja, Så er det Øffe og Blop!

Regitze sagde ...

stankel - må jeg lægge din dokumentation til offentlig skue?

apropos navne. mine hed felicia og kassandra. tristan og isolde. pretentious - moi?
nøh. øffe og blop. og /many har vist en ældre damekat der hedder preben.

Anonym sagde ...

Ja du må da så, sandhenden skal jo frem! haha ...navnene, Blop er opkaldt efter slørhale nr. 78 ca. der døde i en pose på skattevæsnet, fordi køen var for lang, og så bar jeg busted! Min søn opdagede dødsfald, og mor kom i tanke om gammel vinkingeskik, er du opkaldt efter mange - lever du længe. Så Blop er slørhaleæt og han fik katten øffe, fordi mine børn synes at katten skulle have et kældedyr, nu hvor de jo selv oplevede den store glæde ved at have et....??? Og Øffe snorker og grynter...det ses heldigvis ikke på billedet. Alliken der, kom til huse med hul i hovedet og før den kunne flyve...og den fik vildt meget respekt....af kattene.

Anonym sagde ...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

Anonym sagde ...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Anonym sagde ...

I find some information here.