06 april 2009

Ferdinand au vin


Ferdinand siger farvel.

med et lyst og lykkeligt år på gumpen tog han til aften tillidsfuldt med Claus om til huggeblokken.

nu har jeg plukket og renset og i morgen skal der simres.

5 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

perleløg og sjaampignån i skøn bordeaux forvirring!

Regitze sagde ...

uaaauuuaaaah! vi har glemt champignonerne, Pedrsn! damn!
nå. men det bliver så kok i vin med uden svamp. om ti minutter.
det skal nok blive godt. han lugter dejligt i hvertilfælde.
og faverolleskød er fantastisk. mørkt som fasan og saftigt smagfuldt som det bedste, du kan forestille dig.

Lene sagde ...

bon appetit :-)

Donald sagde ...

Sikken et herligt billede.
Den kan være stolt over at blive til et rigtigt herremåltid :-)

Margrethe sagde ...

Mums - det lyder godt.
Ferdinand au Vin - fantastisk :)