uaaauuuaaaah! vi har glemt champignonerne, Pedrsn! damn! nå. men det bliver så kok i vin med uden svamp. om ti minutter. det skal nok blive godt. han lugter dejligt i hvertilfælde. og faverolleskød er fantastisk. mørkt som fasan og saftigt smagfuldt som det bedste, du kan forestille dig.
5 kommentarer:
perleløg og sjaampignån i skøn bordeaux forvirring!
uaaauuuaaaah! vi har glemt champignonerne, Pedrsn! damn!
nå. men det bliver så kok i vin med uden svamp. om ti minutter.
det skal nok blive godt. han lugter dejligt i hvertilfælde.
og faverolleskød er fantastisk. mørkt som fasan og saftigt smagfuldt som det bedste, du kan forestille dig.
bon appetit :-)
Sikken et herligt billede.
Den kan være stolt over at blive til et rigtigt herremåltid :-)
Mums - det lyder godt.
Ferdinand au Vin - fantastisk :)
Send en kommentar