tag:blogger.com,1999:blog-24336975.post1253145376126224193..comments2024-03-27T21:45:56.672+01:00Comments on vampyrpingvinen galer: Ferdinand au vinUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-67798980856327950122009-04-10T10:03:00.000+02:002009-04-10T10:03:00.000+02:00Mums - det lyder godt. Ferdinand au Vin - fantasti...Mums - det lyder godt. <BR/>Ferdinand au Vin - fantastisk :)Margrethehttp://margretheshjoerne.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-49278410999306028542009-04-08T12:35:00.000+02:002009-04-08T12:35:00.000+02:00Sikken et herligt billede.Den kan være stolt over ...Sikken et herligt billede.<BR/>Den kan være stolt over at blive til et rigtigt herremåltid :-)Donaldhttp://dax2.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-47647833905948830142009-04-07T21:08:00.000+02:002009-04-07T21:08:00.000+02:00bon appetit :-)bon appetit :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-71395488034306185472009-04-07T21:06:00.000+02:002009-04-07T21:06:00.000+02:00uaaauuuaaaah! vi har glemt champignonerne, Pedrsn!...uaaauuuaaaah! vi har glemt champignonerne, Pedrsn! damn! <BR/>nå. men det bliver så kok i vin med uden svamp. om ti minutter.<BR/>det skal nok blive godt. han lugter dejligt i hvertilfælde.<BR/>og faverolleskød er fantastisk. mørkt som fasan og saftigt smagfuldt som det bedste, du kan forestille dig.Regitzehttps://www.blogger.com/profile/02492283329047393521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-79102009918900807402009-04-07T17:02:00.000+02:002009-04-07T17:02:00.000+02:00perleløg og sjaampignån i skøn bordeaux forvirring...perleløg og sjaampignån i skøn bordeaux forvirring!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16823294168303102060noreply@blogger.com