19 februar 2008

beouf exotique


aftenens gæst har selv lært mig aftenens menu i sin tid.
men da min hjerne har rimeligt kort lukketid, tænkte jeg mig lige at google opskriften og tyvstarte.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor hyggeligt:-)
Hvad skal man tro? Perkerbøf, er det kebab eller hvad, eller hvad med Peberboeuf? Eller ramte Google plet med "Pariserbøf"?

Regitze sagde ...

det er en gang gode, stor hakkedrenge med hakket chili, løg, madagascarpeber samt koriander, paprika og hvad du ellers synes samt et råt æg indeni.
og den smager, så himmelen synger og englene ler.
og nu er jeg mæt af dagen:)
jeg har ladet mig fortælle, at opskriften er fra en multikulturel kogebog, EkstraBladet samlede sammen til.

capac sagde ...

Det lyder perkerme godt... :-)

Suzy Q sagde ...

Altså. Min gode tidligere kollega Murad Ahmed, der har pakistanske forældre, bidrog til en såkaldt perkerkogebog (denne her, vist http://www.aniston.dk/?artikelid=2142) med noget Tandoori Chicken.

Men.. han indrømmede, over for mig, at han jo ikke selv kunne lave det, rigtigt. Det var hans mors opskrift. Han var bare med i kogebogen for at imponere tøser og lignende.
Jeg behøver vel ikke at fortælle, at Murad var en absolut yndlingskollega. :D

Regitze sagde ...

der var den sqda, Suzy! du er dagens skat.