22 september 2012

så skidt med overskyen

min fredag var bragende. inspirationer og indsigter stod på spring og uden at falde over egne eller andres ben gled de ind i mit liv som en lind perlestrøm og lejrede sig. det startede med en stuvende åbningsreception i et intimt, robust og æterisk glasgalleri i Trepkasgade 2 på Østerbro, som hedder Vetro. den smukkeste Nina i verden, der også happens to be Louis' storebrors kæreste, har fulgt sit hjerte og det, hun er skabt til.
du skal kigge forbi. det er ikke Versaille, men der er højt til loftet.

derfra spadserede C og jeg langs søerne til Dag Hammerskjölds Allé og tog bussen til Skt Annæ Passage. derinde står tiden rigtigt nok stille, men det gør luften ikke, så kvælende bliver der aldrig.
over på Skt Annæ Plads og ned i den nyåbnede Feilberg og Otto og spise sublim treretters med veloplagt vinmenu og værter og et personale, som man fik lyst til at tage med hjem i lommen. det emmede af entusiasme, stolthed og sammenhold.
der var helt solgt ud og jeg skal tilbage og spise bakskuldstartar.

så skiftede vi lyd og fandt frem til Jaguaren i Holmbladsgade og kørte halve litre ned sammen med de nære inden vi gik i Amager Bio og hørte Forcentury som fik energien til at bølge i technocolor og læberne til at summe af klapsalvernes intensitet.
det summer endnu.

4 kommentarer:

Donald sagde ...

Det lyder som en rigtig god dag og aften. Jeg tror jeg ville føle mig som den berømte elefant, hvis jeg besøgte et glasgalleri - men ellers tak for invitationen :)

Gowings sagde ...

Arh, for fanden, det lyder godt. Sikke en fredag i velvillighedens tegn.

Regitze sagde ...

ja, Donald og Gowings. det var godt. og lidt overvældende godt.
jeg havde også elefantovervejelser, Donald. men det gik:)

visitsen sagde ...

Jeg tror så meget på kærligheden, når jeg læser om dig og din C