18 september 2008

våde underlæber

I det nærliggende center kan man få et grusomt pasfoto på ti minutter for 80 bobs klokken ti om formiddagen. når man har forceret et antal bombastiske medborgere, der utålmodigt har ventet på dagens første bajer eller softice.

På det lokale rådhus kan man - måske - få et pas tilsendt om 14 dage for 600 ditto på baggrund af sin præudprintede ansøgning, når man har ventet tyve minutter på at en næse er pillet færdig akkompagneret af grædende spædbørn, der ligger på gulvet som små kronblade, mens forældrene ophav knokler sig igennem lange ansøgninger siddende ved børnemøbelarrangementer, som er de eneste øer i rådhusets iøvrigt elegante servicebutik, hvor der hører borde til.

arj. det er løgn. næsen var ikke færdig, da det var min tur. men på rådhuset kan man godt taste med én finger.

de seneste tre dage har jeg frekventeret nok virkeligt liv til at være dækket ind i de næste måneder.

4 kommentarer:

Tina - omme i London sagde ...

WAURV - der er hul igennem! Jeg havde naesten opgivet at hoere noget fra dig igen, nogensinde!
Er Claus blevet rask igen? Hils lige. :)

Anonym sagde ...

That's the spirit - back to the web!

Anonym sagde ...

Du trænger da til lidt medvind og nogle point på karmakontoen. Håber at Claus er blevet rask igen. Varme klem til jer :-)

Regitze sagde ...

yeah, Tina. der er hul. og C har været i bad. og er blevet barberet. så nu er han rask igen:) sender hilsen tilbage med et smil. og man kan se hans tænder!

hjemme bedst, Uffe.

Madame.. åh ja. vi er jo (allesammen) pivpriviligerede, når det kommer til stykket. vi sidder jo ikke på et hustag og kigger på vandstanden.. tak og tilbageklem:)