20 juli 2008

Freddy og ko


mit mailspamfilter er effektivt, og jeg er ret god til at undgå nyhedsbreve fra andre end dem, jeg ønsker at høre fra.
så da jeg så en mail fra Freddy, rystede bukserne. det kunne kun være den ellers rare nabo, der er blevet træt af Carlos daglige 10 x 6 hanegal eller er det blevet for meget med kattebardut på Freddys enemærke.
hvordan lærer man haner ikke at gale og katte at respektere territorialgrænser. man kan nå at hyperventilere mange gange på fire sekunder.

men nej. der er i hvert fald to i Danmark, der hedder Freddy og den anden bor på Langeland og har sendt mig et nyhedsbrev, jeg selv har bedt om for længe siden.

Freddy har fået en rigtig, rigtig god idé, tror jeg, som både jerseystude, naturarealer og kødædere kan få stor glæde af.

ganske vist kan jeg bedst lide at stå med klumpen i hånden inden pungen kommer frem, men nu vil jeg alligevel gå ud og overtale C til, at vi tager chancen og sparer sammen til en anmeldelse.

vi drøner jo alligevel i brugsen i tide og utide. og det her NETtorv er jo mægtigt moderne. man kan også købe nanoteknologi derhenne.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for oplysningen - we're in!

Regitze sagde ...

alletiders:)
et af Claus' mange næste projekter er et lokalt jerseystudelaug. haveforeningens eng bliver alligevel bare brugt til løse hunde, der sikrer, at fuglene forlader deres reder i utide.

Sifka sagde ...

Det lyder, som en god ide. Kan vel mase den mindste pakke ind i fryseren.

fivi sagde ...

Der findes mange kogræsserforeninger/græsninglaug rundt omkring. Sikkert også i nærheden af dig. Prøv at søge på et af ordene. Har selv ½ ko til at gå (forhåbentlig sammen med den anden halvdel endnu...)

Regitze sagde ...

mums, det lyder dejligt, Fivi. jeg har hørt en anelse om de laug før, og håber, vi får et op at stå her. ellers er det en rigtig god idé at checke området. tak for den.