05 oktober 2007

sig det med magasigdetnoget af det hyggeligste ved at starte en ny måned, er månedsmagasinerne.
og apropos. har du set, græskargryden er opfundet.


den er det eneste jeg ønsker mig.
i hele den hule verden.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, den gryde må du gerne få og beholde. Bare jeg bli´r fri ;-)

Regitze sagde ...

hej igen, Allan:) det var dejligt at få link til dig - og dine pragtfulde fotos!

Anonym sagde ...

Så skulle du bare se min aspargesformede kaffekande.

Anonym sagde ...

En dag på Frederiksborgvej, tror jeg den hed omme i NV i København, der stod jeg og skulle hente dansk smørrebrød til forkostpausen med leverpostej og surt. I genbrugsbutikken til højre stod den rødeste morsøstøbejernsgryde. Jeg har den endnu og den koger og braser så fint og emaljeret, at jeg håber du får dig et græskar i orange!

Regitze sagde ...

jeg tror. hermed ved en lyntest at have afgjort at. mænd ikke forstår græskar/hjerte/whatever-gryder.
men det gør kvinder.
så gavehold:
fingrene i ørerne og lyt til mig.

Sifka sagde ...

Har du rørt ved den?

Det har jeg og den er nydelig, men der er lige et par småting med låget, når det skal på, som jeg kunne forestille mig ville være bøvlet. Den er tung som ind i h...... men lækker.

Lene sagde ...

Nu er du vist grydeklar, ha en god dag ;-)

Anonym sagde ...

Fed Gryde, den kunne jeg godt forestille mig at du kunne få i indflytningsgave. Med mindre prisen ligger på den anden side af det danske ulandsbistandsbudget. Men så lad vær' med at sige det ønske til andre.......

Anonym sagde ...

Jeg tror Regitze, at man hos dig, i dit hjem og rundtomkring samme kan finde rigtig mange farver ... et helt regnbuehjem. Hvis jeg nogensinde kommer forbi, vil jeg nu vide, hvordan gryden med guldet vil se ud, for det er helt sikkert i sådan en der du ville gemme det ;)

Regitze sagde ...

og forresten, Irenschen, den hedder Frederiksborgvej, og hvor er det dejligt at tænke på, at der befinder sig en rød Morsøgryde i Irland:)

Sifka - hoh! det med låget havde jeg slet ikke skænket en tanke endnu. der er lidt puslespil over det.. jeg har slet ikke mødt den i levende live. endnu. men jeg synes, jeg har drømt om den, før jeg så den. kender du det.

tak - det var en god dag, Lene!

mine damer og herrer. min bror.

hæ, Heidi:)

Anonym sagde ...

Ja den gjorde nemlig så. Og Vinnie og S.E. holdt til der og William boede henne på hjørnet og det der smørrebrød var fra før der var noget der hed panini og var bare så dansk, at det var dejligt. Og bugnende luxusrejemadder på fødselsdage ...

Anonym sagde ...

Nå, ja. Og gryden passer til Egernet, lige på en varmrød prik!