06 oktober 2006

kat på et vådt tegltag


det er en stor dag. Mads har tabt sin første tand.
Claus havde forsigtigt lagt den på dugen, så jeg kunne beundre den. og som den omhyggelige husmor, jeg jo er, skyndte jeg mig at ryste dugen ud i mørket i en gevaldig fart, da jeg kom hjem.

Mads bliver stor. i dag vejer han 3,2 kg, hvis han ikke har snydt på vægten. han er moderat modig, er stadigt lidt nervøs for at måtte blive siddende i kattelemmen til på torsdag som en anden Peter Plyds. han elsker tudsefordele. bagkroppene bliver gemt til tyndere tider rundt omkring. gerne indendørs.

Misse holder fluevægten og er så adræt, at vi holder vejret.

begge kravler rundt oppe på og i alt. Misse har været abekat i et tidligere liv. jeg har aldrig set en mere gesvindt kat. og hun kommer susende ned fra de højeste tinder - med rumpetten først.

begge katte snakker gerne fanden et øre af.
shh! man bryder altså ikke ind, når de voksne taler!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er den sød den kat. Står den og tager mål, inden den springer op eller ned? Det er altså interessant at se, hvordan dyr tænker.

Anonym sagde ...

Det lader til, at katteriet er ved at slå sig på dine hjernevindinger. Ved, hvordan det føles - tillykke! Og så stor, han er blevet, ham den røde!

Anonym sagde ...

Han bliver mere og mere adelig synes man - og smuk er han jo stadig. Også uden tand - husmor :-)

Er Misse så gesvindt at hun ikke hænger ved "papiret"?

Regitze sagde ...

Donald..han gør sig bare til for fotografen. fra taget springer han over på en stolpe, hvorfra han tager han den i linegang på en 2x4 der efter tre meter ender på taget af en container. her læner en 4x4 sig op ad containergavlen som han tuller ned af.

Madame.. det er ikke fordi jeg ikke kunne leve uden - men jeg vil helst ikke:)

tak Ella! jeg prøver lige at fange ham i en statelig positur end dag. synes faktisk nærmest han ligner en sæk kartofler med knurhår..

Regitze sagde ...

Ella forresten. sorte Misse er svær at fotografere, så det ligner andet end en noget sort med store øjne på.
jeg skal se, om jeg ikke kan fange hende snarest.

Anonym sagde ...

Et kattens liv! :-)

Anonym sagde ...

Det er fantastisk at han kan balancere hen ad en "2x4" eller hvad det nu er. Katten Leo skulle stå og tage mål og øve sig på de store spring. Men det så nu også imponerende ud når han øvede sig i at klatre op i et træ med mange tætte grene.

En sort kat skal fotograferes i rigeligt medlys og på mørk baggrund og det er næsten umuligt.