29 oktober 2006

fem maskuline højdepunkter i mit liv

Klaus har startet et herrememe.
den er jeg med på.

1. da jeg formåede at stå op og tisse gennem lynlåsen. det var dengang pigebukser var lynet i siden.

2.

3.

4.

5.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ad 1) Hvis den første sætning havde stået alene, ville jeg ikke have spurgt, men da det nu ikke er tilfældet, er der ingen vej udenom: HVORDAN det?

Anonym sagde ...

Selvom jeg slår knuder på min anatomiske forståelse, så forekommer det mig utroligt. har set piger gøre meget, men gennem en sidelynlås !
Og du har så kun det ene højdepunkt ? Godt det så er så specielt ;)

Regitze sagde ...

ok. jeg indrømmer, at jeg var meget lavvægtig og at min mor købte bukser, der skulle række et stykke tid. for at holde dem oppe, havde jeg et fantastisk bælte med en kodreng til hest på spændet, der galoperede rigtigt, når man vippede med maven. og så var det ingen sag lige at rutsje lynlåsen rundt.

Anonym sagde ...

Den bliver sgu' svært at stikke! ;-)

Anonym sagde ...

Hvorfor er det, at jeg fik denne her "stå op og pisse" klump i halsen. "Ingen mand kan noget, jeg ikke selv kan lige så godt", derfor frastøder jeg dem, jeg er aldels kønsligt uimponeret. Det er en generationslivsformsforstyrrelse of sorts, som forhindre forplantning ved andet end overfyldte busser og fraværende dialog, med dertilfølgende overspringshandlinger. Jeg er besyndret, såvel som besynderlig.

Anonym sagde ...

ps: Kæft jeg ville ønske der var noget!

Regitze sagde ...

ok stankelsind.. jeg var fire og vidste ikke bedre. jeg regner med, at det var nysgerrighed snarere end noget freudiansk pis.

Suzy Q sagde ...

Kosteligt!

Min veninde Tina lærte mig at snave (det hed det altså). Men tænk! Jeg var så videnskabeligt optaget af lærdommen i det, at jeg aldeles heterosexuelt gik totalt glip af alt det andet.

Det KUNNE ellers have været et maskulint øjeblik...? Eller?

Anonym sagde ...

Ret beset, findes der jo få ting mere sexede end at være imponerede. Måske er det derfor at det er surt, at det sker for aldrig :-) I respekt for ideen, så er mit højdepunkt her:" At vide præcis, hvordan det er, ikke at gide at ringe tilbage". hæhæ....Undskyld, jeg var onsdagsmorsom.

Regitze sagde ...

Suzy Q.. vi snavede også. hvor er det langt tid siden jeg har haft det ord i min mund. og smuk historie:)

er det et maskulint højdepunkt, Stankelsind?