03 april 2008

sydstatsdekadentialt


her i byen holder de magnum-Dom Perignonerne på samme køletemperatur som kødet.
er det også din tommelfingerregel?

og jeg fik kobecarppacio til forret.

stik den.

12 kommentarer:

capac sagde ...

pralmås!

capac sagde ...

pralmås!

capac sagde ...

pralmås!

capac sagde ...

alle gode gange tre!

Pedrsn™ sagde ...

Aii manne hvor du gir den gaz!!

jeg kan godt stikke din usle carpacio - men den ægte vare! i form af 250g hammer marmoreret kjød på a tallerken
..

main for nogle store lumper kød der .. rigtig elegant sammensætning ;)

Husejer sagde ...

I din kølefætter kunne jeg dø lykkeligt!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Kobe? SUK, hvor laekkert. I Vancouver er der en "Kobe beef bar" restaurant tingest, hvor jeg aad til jeg var ved at spraekke!

Sifka sagde ...

Jeg vil ikke stikke noget under stolen: Jeg er skide misundelig:)

Kagekonen sagde ...

lyder som om, at du nyder det over-there...

Lene sagde ...

uhmm, du nyder livet :-)

Regitze sagde ...

tak for jeres kommentarer:)
og specielt til dig, Capac!Capac!Capac!
Sir.

Therese sagde ...

Nam nam nam. Kobe og sprudelwasser ! Jo tak då !