07 november 2006

med et blink i øjet


jeg har netop importeret en chef fra USA. og hun har netop bestilt en amerikansk specialist til at komme over den 21. - 24. november.

og det er netop gået op for mig, at Thanksgiving falder den 23. november i år.

så jeg har netop fundet den eneste restaurant i København, der kommer festdagen i hu.

så kan vi fejre Mortens næste år, når vi allesammen er blevet assimileret.

10 kommentarer:

Klaus sagde ...

jeg har oplevet lidt af hvert med hensyn til chefer, men den dér ser scary ud... er du sikker på, at det ikke er en kalkun..?

Regitze sagde ...

hahaha:)
nu nænner jeg ikke stikke hende linket hertil for at speede danskundervisningen op.

Klaus sagde ...

problemet med kalkuner er, at de ikke er ret smarte, men de prøver tit på at være det...

Anonym sagde ...

til gengæld kan de smage fantastisk under kyndig tilberedning...

Regitze sagde ...

tak for advarslen, Klaus. så lader jeg være med at tale med den.

jeg er spændt på smagen, ano.
for det der kalkunsnask, som de fedtforskrækkede serverer, smager af vind.

HenrietteB sagde ...

Jeg er meget begejstret for kalkun.

Min mor er jo gift med en englænder og det bedste, jeg ved er hendes christmas turkey with onion & sage stuffing :-)

En kalkun skal være stor, steges hel ved lav varme i mange timer OG med brystet nedad den første halvdel af stegetiden. I kyndige hænder bliver den ikke tør, men perfekt!

:-)

Dana Watsham sagde ...

Hæmlyheden ved kalkun er, som Henriette skriver, farsering og langtidsstegning ved lav varme. Samt Strongbow cider i baradepanden - det giver en æblekaramellisering til sovsen, som er helt speciel.
Vi har julemad ud fra at min mor er født i USA, Les er englænder fra det grovædende nord, min søster kan ikke tåle gris osv - så vi spiser kalkun når vi ka få en ordentlig. Den største jeg har haft i ovnen vejede 23 kg og måtte ha' brystbenet smadret med en klubbe for at få plads i ovnen.

HenrietteB sagde ...

Dana - you're my kind of woman!

;-)

Regitze sagde ...

også min! nu får vi se, hvad restauranten duer til.
så ku det være, jeg næste år vil lægge klubbe til en kalkundinosaur. (hvad dælen er en klubbe, Dana?)

Dana Watsham sagde ...

En klubbe? Det er sådan en stor, tung, rund trædims som billedskærere og snedkere bruger i stedet for en hammer.