14 februar 2009

lyngæg

okay så.




selvom vi ikke er stærke i lynghonning i Harrestrup, skal vi nok få de der blomster indenbords.
i sidste ende.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikkert særligt aromatiske æg, som kommer ud af det. Du får nok orange blommer før os. Vi må vente på mælkebøtterne.

Derfor er buræg ligesom kunsthonning og mælk fra køer, som lever af majsensilage og kraftfoder:
Ingen dør af det; men det har ikke meget med virkeligheden at gøre.
Fødevareindustrien og de fleste forbrugere elsker det.
Altid ensartet -og kedeligt.

capac sagde ...

Wælkom bak honey

Lotte sagde ...

Jeg kommer til at tænke på den gang, hvor vi opdagede at hønsene havde ædt den ene halvdel af en flamingokasse, der var fløjet ind i hønsegården...vi unger ventede spændte på at se, om æggene ville flyde ovenpå, når man kogte dem...

Godt med et pip fra dig :-)

GoodKnight sagde ...

... jeg troede bare at æggene var pakket i styropor

Tina - omme i London sagde ...

Hmmm... er jeg den eneste der faar en helt forkert og saebeagtig smag i munden af den association?

Regitze sagde ...

Farmer - vi er så vildt priviligerede, at vi vælter os i flammende orange blommer og har gjort det hele vinteren. i et sjældent lyst øjeblik engang i efteråret fik jeg en aftale i stand med køkkenet på arbejdet, så nu får jeg en spand fraklippet grønt med hjem hver dag.

din kommentar burde broderes og hænges op i ethvert køkken. tak for den!

taCapac:)

jeps, Lotten. flamengo er også yndlingssnacken her hehe:)

jæhr, Læseren:))

hahaha, Tina :D

Anonym sagde ...

Pausehøns i stedet for fisk og fake-pejs - genialt Regitzen :o)

Anonym sagde ...

UHA UHA nogle fluer jeg kunne binde af dem der.