03 april 2008

sydstatsdekadentialt


her i byen holder de magnum-Dom Perignonerne på samme køletemperatur som kødet.
er det også din tommelfingerregel?

og jeg fik kobecarppacio til forret.

stik den.

12 kommentarer:

  1. alle gode gange tre!

    SvarSlet
  2. Aii manne hvor du gir den gaz!!

    jeg kan godt stikke din usle carpacio - men den ægte vare! i form af 250g hammer marmoreret kjød på a tallerken
    ..

    main for nogle store lumper kød der .. rigtig elegant sammensætning ;)

    SvarSlet
  3. I din kølefætter kunne jeg dø lykkeligt!

    SvarSlet
  4. Kobe? SUK, hvor laekkert. I Vancouver er der en "Kobe beef bar" restaurant tingest, hvor jeg aad til jeg var ved at spraekke!

    SvarSlet
  5. Jeg vil ikke stikke noget under stolen: Jeg er skide misundelig:)

    SvarSlet
  6. lyder som om, at du nyder det over-there...

    SvarSlet
  7. uhmm, du nyder livet :-)

    SvarSlet
  8. tak for jeres kommentarer:)
    og specielt til dig, Capac!Capac!Capac!
    Sir.

    SvarSlet
  9. Nam nam nam. Kobe og sprudelwasser ! Jo tak då !

    SvarSlet