31 december 2006

Visitsens berømte iskaffe

et nytårsmust.

råmaterialerne fordeles i blenderen som følger:

3/4 liter flødevanilleis
1 pose isterninger
7 topteskefulde tør nescafé
1.5 dl kahlúa
7 stk 70% chokolade
vanille af én stang

Wrruuuummmm.

Voila.

er det ikke snart aften?

6 kommentarer:

  1. alt godt kommer til den der venter, Regitze :-)
    øv hvorfor kan jeg ikke li kaffe, mon man kan bruge te? ;-)
    ha en rigtig god aften og godt nytår nok engang.

    SvarSlet
  2. Den er helt fantastisk.

    Jeg har såmænd indført Visitsens iskaffe som en væsentlig bestanddel af min kostplan, somme, vinter, forår og efterår...

    Den er specielt fantastisk i Amerikanerstole, sku' jeg hilse at sige.

    :-)

    SvarSlet
  3. Lene, dit skøre væsen:) jeg sidder her og fniser ved tanken om teblade mellem fortænderne.
    det blev en dejlig aften! nu er vi parate til at tage imode 2007.

    Henriette - det ser jeg frem til:)

    SvarSlet
  4. Jeg kan se at jeg er blevet et koncept ... og et forandret et endda... men klart til det bedre, tror jeg prøver din version en af dagene :-)

    SvarSlet