uaaauuuaaaah! vi har glemt champignonerne, Pedrsn! damn! nå. men det bliver så kok i vin med uden svamp. om ti minutter. det skal nok blive godt. han lugter dejligt i hvertilfælde. og faverolleskød er fantastisk. mørkt som fasan og saftigt smagfuldt som det bedste, du kan forestille dig.
perleløg og sjaampignån i skøn bordeaux forvirring!
SvarSletuaaauuuaaaah! vi har glemt champignonerne, Pedrsn! damn!
SvarSletnå. men det bliver så kok i vin med uden svamp. om ti minutter.
det skal nok blive godt. han lugter dejligt i hvertilfælde.
og faverolleskød er fantastisk. mørkt som fasan og saftigt smagfuldt som det bedste, du kan forestille dig.
bon appetit :-)
SvarSletSikken et herligt billede.
SvarSletDen kan være stolt over at blive til et rigtigt herremåltid :-)
Mums - det lyder godt.
SvarSletFerdinand au Vin - fantastisk :)