tag:blogger.com,1999:blog-24336975.post116518353188750156..comments2024-03-27T21:45:56.672+01:00Comments on vampyrpingvinen galer: sød dagUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-82458203177347402762009-12-17T22:17:21.886+01:002009-12-17T22:17:21.886+01:00diagnostics caveat lately expressed prestige group...diagnostics caveat lately expressed prestige groupon pearl ekeyk vius leaks encounter <br />masimundus semikonecoloriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-1165356377025986772006-12-05T23:06:00.000+01:002006-12-05T23:06:00.000+01:00åhr. nu blegner mine to stykker knækbrød med irmas...åhr. nu blegner mine to stykker knækbrød med irmas juleost totalt i vrimlen..<BR/>vi må vestover igen, Farmer.Regitzehttps://www.blogger.com/profile/02492283329047393521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-1165351184050833572006-12-05T21:39:00.000+01:002006-12-05T21:39:00.000+01:00Fint Irene. Så var det jo blot mit oversøiske jeg,...Fint Irene. Så var det jo blot mit oversøiske jeg, der kom op til overfladen med min morgenblodpølsehunger.<BR/>Husker iøvrigt også morgenblodpølsen fra det skotske morgenbord.<BR/><BR/>Efter 15 år med jævnligt forekommende polske morgenmadsborde er sildene en af de få ting jeg stadig går uden om.<BR/>Svenskernes surstrømning (Æller va' det nu hedder) har jeg også tilgode at holde af.<BR/>Derimod er der i PL tradition for at spise karper til jul. Dem ser jeg frem til i næste uge.Farmerhttps://www.blogger.com/profile/12389962299188025681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-1165336479826377892006-12-05T17:34:00.000+01:002006-12-05T17:34:00.000+01:00The Traditional Full Irish Breakfast:Små ristede p...The Traditional Full Irish Breakfast:<BR/><BR/>Små ristede pøler, en skive stegt medister, en skive ristet blodpølse, et par skiver ristet bacon, en halv grillet tomat, et spejæg og et par grillede champignoner. Serveres med brunt sodabrød ...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-1165228301042054222006-12-04T11:31:00.000+01:002006-12-04T11:31:00.000+01:00Oreganohonning: Jamen, så er I jo garderet... ;-)Oreganohonning: Jamen, så er I jo garderet... ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-1165222057558415462006-12-04T09:47:00.000+01:002006-12-04T09:47:00.000+01:00*lyden af et hoved der dunkes ned i et skrivebord*...*lyden af et hoved der dunkes ned i et skrivebord*<BR/><BR/>Det er SÅ unfair at skrive om kvædegele og rosmarinhonning, når folk sidder og læser blog i morgenkaffetiden ... nu er der savl i mit tastatur!!!!Dana Watshamhttps://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-1165217858710731432006-12-04T08:37:00.000+01:002006-12-04T08:37:00.000+01:00tak:) blodpølse til morgenmad er aldrig faldet mig...tak:) <BR/>blodpølse til morgenmad er aldrig faldet mig ind tidligere - men nu sidder jeg da også og får den trang.<BR/>derimod synes jeg polakkernes morgensild er en forstyrrelse..Regitzehttps://www.blogger.com/profile/02492283329047393521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-24336975.post-1165206949868287942006-12-04T05:35:00.000+01:002006-12-04T05:35:00.000+01:00Smovs.Kvædegele, paradisæblesnaps og krydderhonnin...Smovs.<BR/>Kvædegele, paradisæblesnaps og krydderhonning vil stå sig perfekt til jule-blodpølsen.<BR/>Hvilken rigdom. Tillykke med den.<BR/>Kaldes det spiseforstyrrelser, når man får lyst til blodpølse klokken halvseks om morgenen?Farmerhttps://www.blogger.com/profile/12389962299188025681noreply@blogger.com